Tuesday, 28 February 2017

Bersawang haa.

Assalamualaikum, 
Sekian lama tak update belog! Besawang tahap sesat dah ni. Haha

Banyak update aktiviti kat instagram je. Belog dah kurang tapi still buka juga. Sebab nak stalk belog korang lah! Blogwalking gittew. Ceit

Alhamdulillah, sekarang hidup aku dah biasa dan sedikit tenang. 
Projek bisnes terbaru aku buat CUSTOM PILLOW / PLUSHIE PILLOW ^_^

SYUKUR ALHAMDULILLAH, sambutan menggalakkan. Happy sangat! Tapi nak kata order sampai berpuluh2 tu belum lagi la. Seketul dua tapi tak putus. Tu pun dah happy nau! 

Boleh follow 

@eeiibag.co 
@eeiibag.co

@eeiibag.co 
@eeiibag.co

@eeiibag.co 
@eeiibag.co

Nak order boleh whatsapp 018.2866360 ♥♥

Pillow ni ada macam2 size okay. Harga bergantung pada size yang korang pilih.

100% handpainting tau!

DESIGN? 
boleh pilih sendiri (google) atau boleh buat ikot kreativiti korang. Aku cuma copy paste sebaik mungkin ^.^

Okay tu je untuk hari ni. Hope aku ade semangat lagi nak update belog lepas ni. Hihi

Xoxo
Adda aziz

No comments: