SHAKLEE @byaddaaziz_shaklee

[ CANTIK TANPA MAKEUP ] haaa siapa tak nak kan? orang kata cantek dalaman dulu baru cantek luaran. kalau jenis kulit yang sensitif, pakai set pencuci dah macam2 tapi jeragat, jerawat batu segala adik beradik tetap nak ngendeng! duit pun banyak habis, kulit tetap gituuuu je.. saya sendiri alami situasi ni ( yang kenal saya dari dulu mmg tau )

Vita C ======= sebagai antioksida yang kuat membantu dalam penghasilan kolagen memberikulit yang cerah, tegang dan gebu
Vita E ===== membantu kurangkan parut/ bekas jerawat
meningkatkan ketahanan sel kulit memperbaiki stuktur asa kulit mengatasi masalah kulit kering & jerawat mengurangkan masalah pigmentasi
B-Complex
=========
B for beauty membantu mengurangkan stress & lesu membantu wajah kelihatan lebih segar dan berseri tak rugi kalau consume set ni, hasil dia memang kebabooommm! pasti puas hati punya :) SID 951414 addahuzairi88@gmail.com pembelian boleh terus email : cth Order shaklee nama : tipah binti ali alamat : tokyo, jepun item : vita c (10 botol), vita E (5botol) no phone : 013.981**27 atau whatsapp 0137818911 cth Order shaklee nama : tipah binti ali alamat : tokyo, jepun item : vita c (10 botol), vita E (5botol) no phone : 013.981**27 akan reply dalam tempoh 24jam !

No comments: