Friday, 3 May 2013

Dapat jumpa penulis MELUR JELITA :))

Assalammualaikum..hi peeps!

hah kann I da bagitahu...nak jumpa melur jelita...
hambekk kau punya semangat la kannn....I sanggup beli novel I LOVE U STUPID tu lagi
satu semata-mata nak tanda tangan beliau..kira nasib baik la..I nie orang last after dia tutup kaunter..hukhuk!
HAPPY ^^

balik rumah laki I menyinga bengang tengok bini dia habiskan hampir RM 200 untuk novel...
and I pun kluar la ayat manis macam candy...
" oppa (sambil kelip2 mata) mama stop beli novel sampai 3/4 bulan yeee..hehehe"

dan jawapan yang I dapat......

" hah..yelah tu ma...cukup bulan u makan novel tu yee.."

I buat muka tak tau..sambil sambung cerita jumpa Melur jelita..kekekee..

actually I tak dapat grap MY PI masa 1st day pesta buku tu...huh...
balik rumah hati sebal jerkkk..tension maaakk!!
tak puas hati..hari isnin lepas I kena pegi post barang customer kat PWTC..so apa lagi..cepat2
la grab MY PI..Alhamdulillah dapat..senyum macam kambenggg..embeekk!hahaha

k..bai :)

No comments: