Tuesday, 28 February 2017

Bersawang haa.

Assalamualaikum, 
Sekian lama tak update belog! Besawang tahap sesat dah ni. Haha

Banyak update aktiviti kat instagram je. Belog dah kurang tapi still buka juga. Sebab nak stalk belog korang lah! Blogwalking gittew. Ceit

Alhamdulillah, sekarang hidup aku dah biasa dan sedikit tenang. 
Projek bisnes terbaru aku buat CUSTOM PILLOW / PLUSHIE PILLOW ^_^

SYUKUR ALHAMDULILLAH, sambutan menggalakkan. Happy sangat! Tapi nak kata order sampai berpuluh2 tu belum lagi la. Seketul dua tapi tak putus. Tu pun dah happy nau! 

Boleh follow 

@eeiibag.co 
@eeiibag.co

@eeiibag.co 
@eeiibag.co

@eeiibag.co 
@eeiibag.co

Nak order boleh whatsapp 018.2866360 ♥♥

Pillow ni ada macam2 size okay. Harga bergantung pada size yang korang pilih.

100% handpainting tau!

DESIGN? 
boleh pilih sendiri (google) atau boleh buat ikot kreativiti korang. Aku cuma copy paste sebaik mungkin ^.^

Okay tu je untuk hari ni. Hope aku ade semangat lagi nak update belog lepas ni. Hihi

Xoxo
Adda aziz

Wednesday, 11 January 2017

Permulaan 2017

Bismillah,

2017, permulaan yang bagaimanakah? Hmm

Menghadap blog pun dah tak gagah, apatah lagi nak hadap kehidupan yang nyata. 2017 permulaan yang penuh drama.

Allahu, aku rapuh. Segala.
Luar dalam. Tak mampu dah.

Sunday, 6 November 2016

Al Fatihah buat Ambok.

Ahad lepas.
Dapat berita sedih dari pontian.

Ambok (atok) sebelah suami meninggal dunia. Rasa macam tak percaya sangat..ambok baik, suka layankan cucu cicit dia..

.
Moga ambok tenang disana..Ameen..kami sayang ambok..walaupun ambok nampak garang..tapi baik sangat..
.
Hj Mohd nor bin Hj Daeng Matemu

Friday, 4 November 2016

Dialog pagi tadi 💗

AA : adikkkk !  Kenape minum air aman ???!! Tu kan air aman, adik pegi la minum dekat sanaaaa.....(nada marah)

AY : ala...ayicop minum sikit je...sikit je tau...hmm maaf (cakap dalam slengg dia)

AA : lain kali jangan buat lagi tau..adik minum air adik sendiri..

AY : hmmm yela..

Allahuakbar..bijaknya anak2 mama..sejuk perut mama !  Tak sia2 mama ajar mintak maaf kalau buat salah..tapi gaya ayicop cakap tu memang klakar & comel..geram mama tau !!  Kalau engkorang dah besar gado2, baca entry ni..mama pesan..air dicincang takkan putus..belajar memaafkan okay..

.
Tapi lepas 15 minit, mula laaa rebut itu ini...alahaiii..anak2 macam tu la..hihi

Xoxo
Adda aziz