Wednesday, 26 June 2013

Running Man =^__^=

Oppaaa!!Oppaaa Oppa ^^,
hahahaha..

gila kan??
penangan running man memang tak menghambarkan!!
i yang dulu2 malas nak layan..boleh bersengkang mata pada hujung minggu
untuk layan running man..muahehehe..padahal itu la masa nak rehat2kan badan..
nak qada' tidur...nie semua salah running man!wachhaaaa!!!

Bytheway perkara yang paling best disebabkan running man ni ialah......
MY HUSBAND PONN LAYAN OKAYY!
muahahaha..dia lah insan yang paling i tak sangka terjebak dengan running man nie...
kalau tengah layan running man, dia lah yang overrr giler dok gelak tengah2 malam tu..huhu
suke betoll...tak sangka husband i boleh layan korea..muahehehe..oppa oppa!!hahaha :P

running man di malaysia

running man










6 comments:

Shela Abdrohman said...

haha ! sama dengan shila ! Haha ! dah buat entry ni dah,. tapi dalam draft.. tgk adda dah post.. haha

Masmira Masri said...

mya pun suka sgt runningman,,,,....pakai astro pvr record je esok baru tgk xpun tgk o9 konon nk uptodate huhuhuhuu...jemput singgah blog mya nnt yer

nursuhada aziz said...

hahahaha..i win!!muahehehe..post aje k :)

nursuhada aziz said...

hehehe..boleh jadi geng! :P adda takde PVR..so tgk weeknd and online je la..huhu..follow da :)

nursuhada aziz said...

alamak tak lepas..nnti kat rumah adda follow guna lappy k :)

CiQ TieY said...

done follow....follow me back mummydaddyauni.blogspot.com