Friday, 21 June 2013

Alahaii..

"pagi yang indah..
kini sudah gelapp..
bla bla bla..."

huwaaa mengantokk woii!
si bertuah amar mikail boleh pulak bangaun awal pagi tadi..
4.30 pagi dia dah mula merengek..
ok lagi la..think positive dia nak susu...
celik lagi skali..5.30pagi..merengek lagi..
positive lagi..nak susu..
tepat pukul 6.00 pagi dia merengek kejap and bukak mata
sambil senyum..
OHHH APAKAH ITU??
dia takmo tido dah!siap bangun duduk sebelah mama..
dalam hati I dok pikir macam mana la nak siap2 pegi keje ni..
alahaiii amar..
so decide dudukkan dia dalam walker..
hopefully dia tak mengamuk la..
Alhamdulillah memang ok pun....fuhhh
itu pun sebab I mandi sambil borak2 dengan dia...muahehehe
and masa tengah siap2 tu I tengok dia dok buat muka pelik..
rupa2nya "berakkkk" hurmm
I pon mintak tolong baba dia tukarkan pampers..dats y dia merengek je kot..
maybe sakit perut, perut memulas mulas..
baby kan..blom pandai cakap lagi..
lepas berak muka happy gila..terus takmo tido..
amar..amar..^^

No comments: