Wednesday, 7 May 2014

Buku resepi

Assalamualaikum..
hari ni tak berapa sihat..tapi tetap nak update beloggg..huhu..sebabnye bosan melampau. tak bole fokus buat keje. hurmm
mood pun xberapa ok. next entry
korang ade buku resepi?maksud aku buku untuk salin resepi.hehe
ke aku sorang je yang ada. al maklum la aku ni macam "mak mak" sikit. dok salin resepi. padahal bole print je. tapi aku tak suke. rasa lagi best kalo salin resepi tu.hahaha
dah salin..masak ke??
masakkk oi tapi ikot keadaan jugak.biasanya weekend la. hari keje tak sempat.malam aku buat simple2 je. kadang2 bubur nasi pon layan buat dinner. janji anak aku makan hasil air tangan mama dia :)
ok ni la hasil contengan buku resepi aku..resepi yg simple pun aku tulis gak kalau aku rasa menarik.huhu

adda aziz


2 comments:

uyah nazura said...

cantiknya buku resepi!!!! akak print jek :)

nursuhada aziz said...

hahahaha..mekasih kak! iols memang rajin menulis dan melukis..kalo print selalu hilang..kekeke :p