Tuesday, 4 July 2017

Selamat Hari Raya!

Assalamualaikum

tak terlambat lagi kan nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN untuk semua yang mengenali atau yang tersinggah kat blog hakak neh! hehehe
.
.
.
raya kali sangat bersederhana (actually every year sederhana je. hihi) 
tahun ni sepatutnya raya di Pontian, Johor (ikut turn) tapi disebabkan husband dah mula bekerja kat johor kasi "can" beraya di melaka dulu. so dapat la duduk lama sikit kat Pontian. 
.
.
Tahun ni family kecil kami #teampurple 😂 (laki aku terpakse je follow) lol #redhooo . saje nak colour gelap pulak. biasa colour pastel je kan. boring pulak.
.
.
nasib la pagi raya anak2 boleh bangun dan semangat nak beraya. tak meragam bila suruh mandi pepagi tu kan.hehe. senang nak uruskan diaorang tu.
.
antara keluarga besar kami 😊
.
.
pagi raya dengan mak abah 😊
.
.
tahun ni gambar family bersama "anak2 angkat" sekali. huh 
.
.
sesi bersalaman dengan tok yang (atok aku) 
.
.
tengahari dah dekat rumah tunggu tetamu datang je. anak2 la paling happy dapat collect duit raya. hihi
.
.
ok bai ☺️

No comments: