Wednesday, 13 November 2013

GIVEAWAY BY EKIN JAMAL

 Bismillah.

dah lama tak join GA nie..masa blog lama ada lah jugak joint.hehe
macam syookk je..macam bestt jee tengok orang joint GA yang ekin buat ni.
so aku pun nak try la..hehe
MANA TAHU rezeki dapat hadiah no 1..hehe..aku memang mengidam nak 
KUFI ART tu.......bubuh kat dinding rumah..aduhhh!lawa beno :)


 TERMA DAN SYARAT GIVEAWAY BY EKIN JAMAL
( korang baca la ye..aku dah siap siap printscreen..hehe)

GAMBAR KREATIF : (tak ada kaitan dengan awal muharram atau apa apa perayaan.hehe)


Olahan : Gambar ni bagi meraikan AMAR MIKAIL pandai jalan. hehe..bawak dia pegi playground..so memang tak ada kena mengena dengan mana mana perayaan. sebabnya masa cuti kami habiskan masa di rumah =D


SEKIAN
ADDA AZIZ

Fuhhhh! berpelohh aku nak join giveaway nia.AHHAHA
cuba nasib..tak menang tak apa..hihi
kalau menang ALHAMDULILLAH..