Tuesday, 14 January 2014

Ragam AAM !! Memang macam-macam ;)

Assalammualaikum

Salam Maulidur Rasul :)

malam tadi punya hal..
Amar mikail memang selalu macam macam perangai dia..cuma lately ni bajet kelako bebeno dia!
sakit perut layankan!!hehehe.

happy agaknya bila mama baba dia ada dekat rumah..lagi lagi bila ada baba la..sebab baba selalu tak ada..kerja dekat melaka..
nak tahu apa yang kelako sangat tu???

perangai 1 :
masuk bilik mama baba..ambik kopiah baba dia..pastu pakai..yang tak boleh blah pakai tutup muka..lepastu selamber je keluar dari bilik..tak langgar pape pulak tu..hihi..comel je tau!! sampai luar bilik dia pkai lagi macam tu sambil jalan dan gelak..main2 langgar kerusi..bila jatuh kemain suka..hehe!! mikail mikail...

perangai 2 :

ikat tocang dekat kepala (yang tu aku yang buat.hehehe :p ) yang best dia xbukak pun..layan je perangai mama dia..haha..lepas mama ikat rambut dia pegi dapur ambik tempat basuh tangan tu..kemain dia..bawak depan tv..benda alah tu kan bunyi dia bising..lagi la amar mikail seronok!!si kecik tu kemang suka ambik segala barang dekat dapur buat main..alahai amar!!geram mama tau!!

hurmm tu jela yang nak story mori dalam entry kali ni.hehe.

No comments: