Wednesday, 9 July 2014

Warkah cinta untuk Adik Baby ♥

Adik baby,

Mama nak ajak awak keluar dari perut mama..awak sekarang dah nak masuk 39minggu sayang..awak tak mau raya dengan abang amar mikail ke?awak takut kena buli eh?dont worry mama akan jaga awak!abang amar mikail, baba boleh handle..hihi

Mama dengan baba dah habis excited tahap 5 dah ni tunggu awak keluar dari perut mama..tiap2 hari baba tanya mama, "tak ada rasa sakit nak bersalin ke?" TIAP2 HARI OKAY..huhu..mama pun hari-hari borak dengan awak kan sayang..ajak awak keluar, nanti kita boleh raya sama2..baju raya untuk awak pun dah ada tau!!nampak tak betapa excited mama dengan baba ♥♥

Mama pun nampak macam dah ready (sesikit la,hihi) nak "push" awak keluar..harap Allah s.w.t permudahkan dan awak pun sihat walafiat bila keluar nanti..ameen :)

love u sayang!
cepat2 keluar okayyy ♥

adda aziz,
mama yang setia menunggu ♥♥

3 comments:

Mami Izaara Imani said...

amin.semoga dipermudahkan.. :)

*dress murah here..RM70 only..lelawa..

http://mrsaimanhavit.blogspot.com/2014/07/dress-polka-dot-puffy-yg-murah.html

Mama Safiy Arfan said...

hehehe.nt tnjk surat cinta ni kat adik bb ble dh keluar.

Fara Dilot said...

hehehe siap dah ade baju raya... hehe