Sunday, 14 December 2014

BFF LOONA!

assalammulaikum 


walaweiiii
rasa dah lama kottt tak update blogg!
serius rindu. 
tapi tu lahh agak busy lately ni.

kalau korang yang jengah blog aku ni mesti perasan kat instagram aku banyakk beno repost pasal LOONA!

ape lah LOONA ni kannn??

Alhamdulillah,
dengan izin Allah s.w.t aku berjaya bukak lagi 1 cabang bisnes tapi kali ni bukan bisnes comel2..ciput2..besooo punya..ahaha 😜

LOONA CONCEPT BOUTIQUE AND CAFE

besttt tak??
besttt tak???
korang kena lah datangggg.hihi
lagi lagi orangg melakau!
yang dok jauh,balik kampong singgh la butik kite..hehehe :p

ni alamat :-
Loona Concept Boutique & Cafe
No 93-1 Jln lagenda 1 taman 1 lagenda,
75400 melaka tengah melaka

Landmark ☆★
》Shop lot berhadapan AEON BANDAR MELAKA
》berhampiran AKADEMI MENTARI KREATIF
》sebaris RESTORAN UNCLE JANG & ANAKKU

senanggg sangat nak carikk weii :)
lagi senang kalau lorang follow je instagram @loonaconceptboutiqueandcafe


beminat untuk jadikk #vendorteamloona ???

whatsapp : +60137818933 / email : loonaconceptboutique@gmail.com




k bai!
muaahh cikeddd😘

1 comment:

sarah shamsyul said...
This comment has been removed by the author.