Wednesday, 4 February 2015

#ariqyusuff

y
wahhhhhh lame nau tak ber-belogggg.
rindu 😭 nak membebel baik yang berpaedahhh atau tak de paedah!kikiki 😊

Alhamdulillah sejak jadi suri rumah ni life dengan anak2 dan suami makin happy! bukan maksudnya dulu tak happy tapi sekarang lagi happyyyyy *senyumlebau*

now ariq yusuff dah besar uolss! dah 6bulan lebih..
korang yang follow ig atau Fb tau la kan..
si kecik tuh makin ligat..macam2 ragam..bila jaga anak depan mata ni memang lain nau feeling dia! bestt walaupun penat..hihi

sekarang ni nk kata fulltime jaga ariq yusuff tu tak lahh..sebab still kerja dekat butik..tapi masa tu tak ada lah macam kerja opis..masih boleh adjust 😊 butik sendiri boleh la adjust kannn..ehehehe!



ariq yusuff sekarang dah pandai meniarap dan move kedepan..now tengah blajar nk merangkak..kekuda dah ada, langkah tak kluar lagi..ahaha..macam bersilat! hihi





No comments: