Tuesday, 4 July 2017

Alhamdulillah rezeki 2017.

assalammualaikum,

alhamdulillah..segala puji bagi Allah swt :)
pelbagai dugaan susah senang dilalui beberapa bulan yang lepas (until now) Allah swt pinjamkan rezeki buat kami sekeluarga, rezeki yang paling berharga. 
.
.
im pregnant! no 3 ❤️
.
.
.
.
dalam kesedihan dan kekurangan kami sebagai ibu baba,Allah kurniakan rezeki zuriat lagi buat aku dan suami.
.
now dah masuk 18W 2D..rasa macam tak percaya. hihi 
ramai la yang dah tau doakan preggy kali ni gegel pulak. Ameen (moga doa kalian termakbul) 
jujurnya aku teringin jugak nak anak gegel dengan izin Allah swt. tapi kalau dapat boboy pun Alhamdulillah asalkan sihat fizikal mental tubuh badan sempurna segala. itu pun cukup dah. laki atau perempuan aku ok je..hihi
.
MABOK TAK? 
opkoss laaaaa mabok. hahaha
teruk wehh! lagi teruk dari preggy abang2 dia rasanya.. memang tak larat nau..24j pening kepala..xlalu makan..preggy kali ni tak boleh makan nasi. huwaaa! masa tak preggy nk stop nasi kemain payah. preggy tgk nasi pun xlalu nak makan..hari2 makan lauk je..kalau masak berkuah dok cicah dengan roti..makan pun xboleh banyak..makan sikit tp kerap..macam tu la ragam preggy kali ni..
.
hope bersalin nnti dipermudahkan la..ameen.. hihi

** pic ni masa 1st time scan..hopefully baby sihat walafiat 💖

No comments: