Monday, 22 July 2013

IFTAR 2013 : Kawan Politeknik Husband

Assalammualaikum,

hi peeps!
Selamat berpuasa

Sabtu lepas, i follow husband buka puasa dengan kawan kawan politeknik dia..
tak ramai pun yang join..balik balik muka yang sama..hahaha..
yang memang dah rapat..yang lain tak tau la..kawan2 husband i tak excited sangat nak reunion ni...hehehe
kalau kawan2 i lagi lagi GG's...haishh meriah..buka puasa macam sambut raya..hehehe..
this year GG's buat iftar minggu lambat sikit..minggu las puasa..sebab tarikh tu tak ada orang nak balik kampung..
balik pada kawan kawan husband, actually ramai lagi budak kelas dia..yang hadir ni..suku pun tak sampai..muahehe..tapi meriah gak..yelah ada yang ada anak dah..
so diorang feeling2 orang tuo la ha..
ok la..uolss layan la gambar ni key :)


on the way, mama syok sendiri!haha..nasib baik amar pun sama..muahaha :p

 Family Ajan + Ema + lil girl Aira :)


 ibu ibu and aunty ohsem! ^^

 mikhail and uncle miyoie

 Bapak bapak and uncle macho! yeke??LOL

 Ahli iftar :p

 with Aira yangg bam bamm!

 my small family ;)
kredit pic iftar : Ajan

xoxoxo
Adda Aziz

7 comments:

Shela Abdrohman said...

Smartnyaa spekk yg kat atas tuhh ! =)

nursuhada aziz said...

spekk 20 hingget jerk ponn!muahaha..tq2

Shela Abdrohman said...

kita tak tanya HARGA.. kita caka p spekk tu smart jek =P

nursuhada aziz said...

yelah..tahu..kite nak maksudkan yang spekk 20hingget pon semarrrtt..muahahaha ;p

Ismawie Bujin said...

http://kisah-yang-terjadi.blogspot.com/

iKLiL HuDa said...

cantek blog :)

nursuhada aziz said...

TQ iklil huda :)