Wednesday, 17 July 2013

Baru ku tahu...

Assalammualaikum..

hi peeps! Salam Ramadhan :)

sejak keje kat tempat baru ni..semua benda yang i buat adalah benda baru..
so semua nak kena belajar dari basic..berjawatan PA sekarang ni..
i ni bukannya study pasal KESETIAUSAHAAN ponn..
study KEJURUTERAAN AWAM ye kawan kawan...jauh bebeno dengan
jawatan sekarang..hahaha.. i pon tak sangka akan terjebak dalam bidang ni..
3 bulan pertama masa masuk sini..rasa macam nak mati..
sebab apa yang i buat semuanyaaa salahhhh! sikit sikit kena marah..
ape pun tak boleh..
tapi lama2 ok dah..still ada jugak yang salah..tapi ok la...dalam seminggu tu maybe sekali
dua je kena marah dengan boss..hehehe
adat la kan..

http://1.bp.blogspot.com/-vXagpt_XJBE/Tjam815aFBI/AAAAAAAAGx8/z7wynUTitXo/s400/hates_messages_secretary_1224555.jpg



hurmm.. actually kerja sebagai PA ni tak susah and tak senang jugak..
banyak benda penting kena jaga..
lagi2 hal2 yang melibatkan boss yang kita jaga..
tapi buat masa ni... i sangattt la banyak masa..hahaha
boleh layan novel tau kat opis..
pagi pagi je busy..pumpang pumpang..belek jadual boss la....
HRMIS lagi...cuti sana cuti sini...jawab call la...and bla bla bla..huhu
but i mula okay dengan jawatan sekarang nie..walaupun kadang2 memeningkan..
but masih terkawal..hehe
baru i tahuu yang PA nie memang banyak masa free tapi dalam masa yang sama get ready
untuk peningkan kepala dengan segala kemungkinan..muahehehe..
okay la..borak santai sementara boss pegi meeting..thats mean i tengah free la kannn..CHOW!
 


















fakta : separuh badan PA | separuh lagi RA

No comments: