Wednesday, 24 July 2013

PJJ

Assalammualaikum..

hi peeps!

PJJ??
PJJ = Perkahwinan Jarak Jauh
yeaahhh!!! itu lah yang terjadi kat i sekarang ni..alahaii
dulu tengok kawan kawan yang PJJ rasa kesian je bila diorang dok meroyan
kat FB, Twitter, Beloggg dll..
now bila kena kat batang hidung sendiri...rasa KESIAN beno dekat diri sendiri..
lagi kesian dekat lil boy Amar Mikail...hari2 mengadap muka mama dia..
tadah je bila......
mama membebel....
mama marah.....
mama tension.......
mama stress.......
mama letih......
mama lepu......
mama blur........
mama tak sihat......
Kesian tauu..nanti bila baba dia balik rumah..dia sengeh je pandang baba dia..blur2..
so far Alhamdulillah, Amar Mikail okayy.. cuma meragam bila malam sebab takmo tidur...
haiyakkk..mama bersilat gayung bagai..sampai satu tahap..mama yang tertidur T___T
Amar mikail memang tengah lasak sekarang ni......
bab merayau sampai dapur..Amar Mikail memang HERO!!
bab sepahkan novel mama pun HERO jugakkk!!

Sejak bila PJJ??

hampir sebulan jugak...
husband kena tukar unit and transfer ke Melaka..Opis dia ade lab kat sana..
so banyak buat keje kat sana la..huhu

btw, hari ni Amar Mikail genap 10 bulan..
Syukur...
Mama doakan, Moga Amar Mikail jadi anak yang soleh dan
membesar dengan sihat dan kuat ;) Amin...


xoxoxo
Adda Aziz



7 comments:

Nabila Aziz said...

Amar dtg kuantan . Haha

Fara Dilot said...

Uolz .pasang pagar. Mahal. Pitam

Asyik Izas said...

comelnya baby awak..:)

nursuhada aziz said...

ucu la datang kajang sebelum balik melaka ;p

nursuhada aziz said...

tu lah..dalam proses nak pasang pagar before raya..mahal tu wajib okayy!

nursuhada aziz said...

wahh.. asyik komen la..hehe.. tq awak! ;)

. . fil . . said...

cute baby =) btw, selamat berpuasa