Tuesday, 23 July 2013

Tema Baju Raya..



Assalammualaikum,

nampak tak gambo kat atas tuh??
ha..tu lah tema baju raya kami tahun nie..huhu
sedondon dengan family sebelah husband..kenapa sebelah husband??
padahal raya tahun nie kat melaka..entah erk..i pun tak tau nak jawab ape..hehe..
lagipun nanti ada shoot gambar raya sedondon..biasanya sebelah husband la..
kami kat melaka tak ada kamera canggih..snap pakai phone je..muahehehe ;P

Honestly rasa janggal sikit, sebab sebelum ni kalau raya dengan family i mesti
pakai baju sedondon dengan mak and adik..now dah kawin..sedondon dengan
amar and husband..
ye..ada nada pasrah disitu ye..hukhuk..
patutnye sedondon antara kami je kan..tapi da biasa gitu..layan je la..xdosa pon..hihi

bytheway tak sabar nak jahit manik/lace kat baju tu..hopefully sempat la..
gagahkan jugakk..kalau tak kosong je la baju tu..
and shawl untuk raya pun i ingat nak buat sendiri..itu pun kalauuuuu sempat..
kalau tak sempat...pegi je la kat Jalan TAR tu hah..melambak..huhu

Borak pasal raya ni kan..agak agak orang GOMEN dapat bonus raya tak erk??

xoxoxo
Adda Aziz

2 comments:

art with azrasophie said...

sgt pastel kaler tema baju raya sis..like

nursuhada aziz said...

tq dear :)