Tuesday, 2 July 2013

Running Man datang Malaysiaaaa!!

Assalammualaikum,

Bagi peminat tegar RM mesti teruja dengan khabar berita ni kan...kan!!
lagi lagi kalo yang datang tu ahli RM yang uolsss minat giloss!hehehe..

elehhhh..nak cakap minat KIM JONG KOOK la tuh!muahehehe..
ohh iolss suka jong kook gitu2 je..iolss suka tengok HAHA ^^
tapi ape2 pun watak dalam RM semuanya best2...so boleh suka semua tanpa berbalah bagi..kekeke :P
kat sini i nak share sikit harga tiket and kat mana RM ni akan berjimba bila sampai Malaysia :)
Harga tiket mula dari RM169 - RM689 dan HANYA 4 ORANG AHLI RUNNING MAN SAHAJA YANG DAPAT DATANG yeeee ;)


running man in malaysia





Pakej Premium 
Hi5 & Sesi Autograf
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Pakej VIP RM469.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Cabutan Bertuah – 20 Peminat berpluang menghadiri Sidang Media
Pakej RM369.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Pakej RM269.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Pakej RM169
Poster RM edisi terhad

running man in malaysia 
 
untuk keterangan lanjut boleh layari http://www.bigpocketgroup.com/
okayy bai, TQ 
note : info dari Beautifulnara..beloggg gossip tuh!hihi

No comments: