Thursday, 24 October 2013

Friday. #throwback


Dua kali jumaat.
hah.dua kali jumaat tu la aku jumpa budak kurus
ni bila sampai waktu lunch!
tak apa.
aku suka.si merenggg.HAHAHA


ni masa dekat Jalan TAR!
jangan tegur perooottt aku. sekian -__-"

kesahnya aku nak pegi tukar kasut aku dekat The Garden. 
mula2 aku janji dengan kawan opis. then dia ada hal.
aku roger group gonjengg aku. GG's.
sapa free. jumpa dekat mid.
si paejahhh ni laju je "aku..aku..jap lagi sampai lepas masak untuk mentua aku"
(dalam hati dah agak minah ni punya) HAHAHA
sebab dia Housewife.

so esok mungkin dia jugak teman lunch aku. eh!

minggu lepas.berjimba dekat midvalley. makan nasi ayam..kok kok kok :D

k.bai
Adda Aziz

No comments: