Friday, 15 November 2013

Kotex Rise Up Contest

Datang bulan.

perempuan kalau datang bulan. mula la nak meroyan tak tentu arah.
buat tu tak selesa..buat ini tak selesa..
senggugut lagi...
sakit kepala lagi...
setengah perempuan akan dapat simptom macam preggy mom tau...

dulu masa sekolah aku ada sorang kawan perempuan
dia kalau datang bulan mesti muka pucat macam nak pitam
dan tiap kali tu jugak la dia akan mintak kebenaran balik awal.
yelah..hilang banyak darah kott
lagi lagi awal2 masa datang bulan.
kesian kawan aku tu..

bila tak selesa masa datang bulan..kita sebagai perempuan ni mesti lah nak cari
atau guna tuala wanita yang selesa, lasak, dan tahan kebocoran.baru la kita akan lebih yakin!!yeahhh :)

KOTEX OVERNIGHT PROACTIVE GUARD

dengan KOTEX OVERNIGHT PROACTIVE GUARD  korang mampu tampil lebih yakin :)
DIPERBAHARUI DENGAN PROACTIVE GUARD TECHNOLOGY

kelebihan : 
-  Penghadang yang naik ketika bersentuhan dengan cecair
-  Memberi keselesaan dan perlindungan kebocoran yang terunggul

nak dapatkan SAMPLE PERCUMA??
klik http://on.fb.me/Ho2Ji1

*log in facebook uolss *

SELAIN TU.........

Korang boleh jugak join contest #kotexriseup

LANGKAH2

1. klik link ni http://on.fb.me/Ho2Ji1 dan korang akan terus ke page " KOTEX FREE SAMPLE"


2.  Kemudian isi maklumat diri korang untuk dapatkan SAMPLE PERCUMA. Yaaahhooo!! :)


3. Seterusnya korang boleh join CONTEST dari KOTEX.Contest ni senang je..korang just MUAT NAIK  gambar korang yang nampak yakin :)

Selesai UPLOAD gambar..korang penuhkan slogan ni INI DETIK RISE UP SAYA KERANA.................... tak lebih 100 patah perkataan.
mudah kan?korang cuba la.hehe


Ni gambar yang aku upload untuk contest tu..
HOPEFULLY BERTUAH LA!!hihi

Nanti kalau korang join dan terasa baik hati tolong lah VOTE gambar kite kat GALERI pastu cari gambar ni ye..TQ TQ TQ <3
Hadiah yang boleh korang menangi :)
best kannn? iolss dapat saguhati pon dah syokk dah..hihi


SELAMAT MENCUBA!!

No comments: