Friday, 3 January 2014

Susun Atur : Peti Ais

Assalammualaikum..

hi..
malam malam ni rasa macam rajin je nak update belog. hehe

nothing special.
cuma nak share kerajinan aku masa cuti new year aritu..dok kemas peti ais yang beso gedabak..tapi dalam dia..ape pon xdo..hahaha :p

sebelum ni aku memang buat dono je dengan keadaan peti ais aku tu..sebab memang selalu banyak space untuk letak barang..so memang suka main sepah. gila pemalas kan! bini sapa la ni..kekeke

bila kakak ipar (uyah) dan kak epah (biras) aku dok share gambo peti ais depa yang dah kemas tu..hakakkk tercabar okayyy!!haha..so ape lagi..kerja keras la..pepagi aku dengan amar dok kemas peti ais..
buang apa yang tak patut..basuh dan lap apa yang patut..hihi..

and ni la hasilnya..
xperfect..tapi okay la..hehe

2 comments:

Fara Dilot said...

Terjebakk yeay..uyah mmg kuat pengaruhkan

Shela Abdrohman said...

aku sokong ! uyah memang kuat pengaruh ! Muahahaah ! :)