Sunday, 24 August 2014

#AAM : ragam dak abang!

Sejak berhijrah ke kampung (melaka) ni..si amar mikail memang bertambah lasak..

Dia punya hero kemainnn..sampai kadang naik pening nak uruskan dia soranggg! >.<

Kat sini dia main dengan sepupu2 perempuan je..sebab anak kakak aku kesemuanya perempuan..yang duduk sekali dengan nenek la..sepupu lelaki sekali sekala je datang rumah nenek..


Haaa..nampak tak kat situ...hasil main dengan sepupu perempuan..pakai kasut pink kakak..bila aku suruh bukak dia cakap dalam bahasa alien dia" ma..nanokk (tak nak) "


Ni pulakk gambar #trowback! Kuat makan kuih dak abang ni..haa tengok tu pakai pampers je..siapa ada follow aku kat instagram dapat la tengok macam mama dia makan kuih tu..macam mana nakal pun amar mikail..aku suka bila mood romantik dia mai...panggil kita pun lembutt ja..tiba2 sayang..peluk dari belakang..pastu cium pipi..haishh cair ati mama ko ni nak oii...
Mama sayang amar ketat2!! ♥♥♥





Kak dah,
Amar_ariq penguat jiwa :)

No comments: