Thursday, 16 October 2014

Amar Mikail ketagihhh!!

Assalamulaikum..

Kau orang tengah buat apa??
Aku sekarang ada dekat JOHO..rumah mentua..hihi

Memalam ni iols is BOSAN!
Sebabnya..suami layan bola dekat stadium..JDT vs TERENGGANU..
Sanggup cuti tuhh nak layan bola punya pasal..huhu..

Lagi 1 sebab hakakkk bosan..amar mikail layan boboiboyyyy pkai CD player so dia dah konker tv..hakakk terpaksa layan jugakk..kesian tak???? Tolonggg la kesian kat aku ni...dah 4 jam okay layan boboiboyyyy..sampai amar mikail pon dah hafal dialog okayy..

Peningg aku..dia punya ketagihh dengan boboiboyy tu xtau la nak cakap macam mana..lalu depan kedai mainan pun aku rasa okay lagi..dari lalu depan kedai CD pastu depan kedai ade tampal gambar boboiboyyy..haiyooo..

Ada tak sesiapa ade tips nak elakkan anak terlalu ketagihh dengan kartun??? Plisss share...


Nak update kat joho aritu..line tenet hampehh!!
Aci la ehh post malam ni..hehehe


K.bai
Sayangg semua! Ahaks

No comments: