Sunday, 22 February 2015

#ProjekLoona


Assalammualaikum,

hi korang.

minggu lepas aku dan suami dapat job buat PELAMIN PALLET..wiwiwiwi :)
macam tak percaya je.
Alhamdulillah, rezeki Allah boleh datang dalam pelbagai bentuk dan cara..

terima kasih juga pada GG Aida yang mempercayai hasil kerja kami..

Pengantin request nak simple je..
tapi cantik..hihi
kami buat sedaya upaya hasilkan yang terbaik untuk aida dan suami..
Alhamdulillah Aida dan suami suka..tetamu pun bagi feedback yang positif..

Kami yang baru dalam bidang ni pun happy dengan hasil kerja kami..hihi

now kita dah start OPEN pada sesiapa yang nak buat tempahan PELAMIN RUSTIC ni yang sedang hangat dipasaran! 💟

kalau ada nak ubah atau tambah mana2 kita boleh bincang, whatsapp +60137818933 (adda) atau +60137818911 (amad)


pelamin & deco : @loonaconceptboutiqueandcafe


photobooth di butik :)




No comments: