Thursday, 23 April 2015

Celebrate birthday abah yang ke 69


semalam kami sekeluarga sambut birthday kat Hadramwt Palace, Melaka.
best la semua ada kecuali abang yang atas aku tuh..tak dapat balik melaka..tak apa la bukan rezeki dia..tapi aku tau disudut ati dia berbulu habisss dengan kitorng..keh keh keh :p

plan makan nasi arab sebab kakak aku cakap abah penah cakap pasal makan nasi arab.. so decide la bawak makan kat hadramwt tuh :D 
yang dok booking kak ngah aku. tup2 masa sampai dia cakap dapat duduk tingkat atas. tempat event! wahh memasing teruja. rezeki abah la kan..kami tumpang ja :) hehe
Alhamdulillah semua berjalan lancar..dan abah pun nampak happy :))



 


No comments: