Tuesday, 17 November 2015

Sawang.

hello!!!!
ada sesiapa singgah blog iols???
Allahhu..rasa blur sangat-sangat..neves pun ada masa nak login. Haha.
entah apa-apa kan..mengalahkan budak darjah 6 nak ambik result!!
nama nuffnang pon aku boleh lupa. nasib ingat password lagi. saje riki. kot la ada 17.5 juta ke..krik krik krik >.<
Rasanya dah berbulan-bulan kot aku tak jengah blog..apatah lagi nak update!
rindu? semestinya!
kalau ikotkan banyak sangat aku nak share..nak share pasal life, nak share pasal Amar Mikail, nak share pasa Ariq Yusuff...Nak share pasal Loona!
banyak sangat tapi aku rasa aku tak gigih lagi nak update semua.ikot mana mampu je la ya..
lagipun tak pasti ada yang baca ke idok.muahaha! tapi tak pa..biasa dah syok sendiri.KAH KAH KAH :p
nanti kita jumpa lagi okayy! 

No comments: