Wednesday, 16 March 2016

Dating :)


campak belakang punya entry! hehe
minggu lepas kawan aku si che aen ajak teman pegi butik pengantin coz nak try baju untuk wedding dia hujung tahun ni..nak memeriahkan lagi aku pun ajak babaddd aka Badariah..dah lama tak berjimba dengan kawan2, rasa happy nau! kesian hekk..Lol :P
lepas pegi butik pengantin kitorang decide nak lepak Aeon Bandaraya melaka..cari port makan lepak2 borak2..malas nak fikir panjang terus pilih A&W..
tak ramai orang pun...yahoooo 
tapi yang tak bestnya, service teruk sangat...tak sepatutnya macam tu,,
nak dapatkan food lama, order lain dapat lain..hmm
kalau kat kedai makan dah blah!




gambar ni amar mikail yang snap tauuuuu..hehehe

lepas makan kitorang jalan2, pusing2 kat AEON..kaki pun lengohhhh...
kami pun balikkkkk..hehehe

No comments: