Saturday, 19 March 2016

Semangat Baru !



hahahaha..macam mana? cantekk ke idok?Lulz :P

kalau engkorang nak tau, dah 2 hari aku dok godeh blog aku ni..
nak jugak belog cantik2 macam orang lain. keh keh keh

berbilau mata melayankan code2 nak adjust blogskin aku ni..
walaupun aku download dari orang lain tapi kena la tukar apa yang patut..
contoh nama blog, link blog, dan sebagainya..

Alhamdulillah berjayaaa jugak!
nak buat tutorial aku tak pandai, serius!

engkorang kena rajin kaji selidik sikit okayy.
aku pun ada beberapa item nak tambah lagi kat dalam belogg
aku neh. fuhhh

lebiu, selamat malam gaiss!

psttt : check out link kat CREDIT tuh untuk tutorial

No comments: