Tuesday, 22 March 2016

descendants of the sun [layan wehh drama ni]

hello my lovely blog!
hari ni rasa nak share pasal drama korea yang tengah meletops!hehe
yang jadi masalah aku boleh terjebak..aduhhh
dah lama kot tak layan korea2 neh...hoho
suka kot tengok couple neh..macam sesuai je..hihi
aku tengok online, DRAMALOAD
klik je dekat link tu..tapi buat masa ni baru sampai episode 8!
on going kat tv kannn..so kena la tunggu..hahaha
serius jalan cerita dia best...
separuh episode je hero asyik kena reject...gila kesian 
tapi dia cool down je..sebab heroin belum faham tugas dia sebagai 
askar..hehe..
kena layan lagi ni..hishhhh
k bai
pssttt : oyaa kau dah tengok belum cerita ni?hehe
2 hero, 2 heroin..dua2 sweet dan tegas..macam main tarik tali gitu..lulz!
heyy aku layan korea ke/ahakss! mati la nakkkk

No comments: