Thursday, 31 March 2016

WONG SOLO

Assalamualaikum
Hi gaiss, hi lovely blog!

Saja nak throwback sikit pasal wiken lepas. Bawak anak2 jalan2 + window shopping..ehh adik aku pun ada sekali..hehe
macam biasa la melaka neh, mana lagi tempat nak pegi kalau bukan MP (mahkota parade) / DP (dataran pahlawan) <(ˍ ˍ*)>
Aku memang benar sebenar benarnyaaa window shopping..tapi yang husband aku dengan adik aku....terjebak sama sekali..haha
Padan muka! Ehhh duit depa, suka hati depa la kann..lulz!
Lepas penat jalan2, kami pegi makan kat WONG SOLO..laki aii la kenkonon nak cari makanan pedas..sebab kitorang lapauu gila! Cari makanan yang merenjatkan perot!huhu

Tapi bila dah makan agak kecewa sebab macam tak kaww pedas dia..kurenggg pulak haritu..srooott
Tak apa lah..apa pun wong solo masih tak mengecewakan..hihi








No comments: