Wednesday, 2 October 2013

Program Transformasi Minda - MOSTI Bil. 2/2013

Assalammualaikum.

Kursus transformasi minda..nama baru bagi kursus induksi.
kalau orang lama sebut kursus induksi untuk sah jawatan depa tau la.
kursus WAJIB kena attend bagi orang baru keje gomen.
hang mau sah jawatan dak?
kalau xmau hang boleh tarikh diri.hihi

ok la.xtau nak cerita apa.
kalau korang penah pegi kursus BTN
korang tau lah betapa padatnya masa.
6 hari rasa macam lama gila.
ada yang syokk ada yang tak..
paling tak syok kena tinggalkan amar mikail 6hari
kat melaka.kesiannn hokeyyy!huh

aktiviti masa kursus syok la kan.
ada aktiviti memukat masa hari ke 5.
1st time aku pegi memukat ikan.
syokkk gak!hihi


ok la korang layan gambar. i story mory kat bawah gambar tu ye :)

 ni gambar ahli kumpulan kami.
kumpulan apa?? WOW! katanye.
dayat,paie,amir,is,kak nadia, iols hihi

 kumpulan kami masa malam kebudayaan.dapat no 5.gila sedihh.HAHA

 jejaka hot | jambu
korang pk la yang mane hot yang mana jambu.kahkah

 ni masa tengah susun atur nak ambik gambar peserta kursus.

 makan bbq malam kebudayaan. semua kebuluqq!

 yebbba yebba..menari hindustan kauuu!HAHA. lawak masa ni.
kami banyak syokk sendiri.muahaha :p

 aktiviti petang. game ni kami kena kumpul pasir and timbang ngam ngam sekilo!
so kena pandai bajet la. yang pakai shawl hijau tu urusetia kami. orang sabah. muda lagi..
ramai berkenan..huhu.

 muka letih pegi ambik hadiah.huhu. no 5 kannn

 penghulu kami yang berintergriti.cehh!

 awek duaorang ni comel and hot okayy. baik je..iols pun suka tengok. 
ramai nak usha. bila dah banyak saingan,ada lah yang putus asa.HAHAHA

 masa tengah makan. WOW!

 persembahan kumpulan lain. kena buat dikir barat.huhu

kumpulan champion ni. memanjang menang!! gila susah nak kalahkan depa.
haishh.



last word!
moga kalian bertambah intergriti lah ye :) 
moga berjaya di luar sana. ameen

No comments: