Thursday, 7 November 2013

rendang dan kuah kacang

ni lagi lama punya gambar. aku memang suka simpan gambo buat jeruk dalam henponnn!hehe
rendang ayam dan kuah kacang ni AKU YANG BUAT masa raya haji haritu. saja letak huruf beso. HAHA. yelah aku ni bukan pandai masak. tapi skali skala tunjuk bakat ape salah kan. lagi lagi bila husband cakap "sedappp ma..sedapp..the best" peghh kembang tak hengaaatt. tu yang sampai lupa nak update kat belogg.HAHA.ok tu tipu.lalala :p
aku tak tau la dia jujur atau saje nak ambik hati bini dia yang jarangggg beno masak ni.hehe. hopefully betul la yo baba oi :)
rendang ni aku masak ikut resepi kat blog tapi olahan aku jugak. and extra kasih sayang. muahaha..yang tu pentingggg!! resepi biasa je. korang boleh google.melambak!

No comments: