Monday, 25 November 2013

Hobi baru AAM :)

Assalammualaikum.
hi semua ;)

saje dok update belog malam malam ni.

lately ni amar mikail dah ada hobi baru tau..hobi baru amar bagi "bird" makan ;)weekend aritu bangun pagi je terus nak keluar rumah..nak tengok "bird"..nak bagi bird makan..comel je..hihi

besar dah anak mama ni..sekarang ni dah pandai cakap "nak"..kalau tanya nak susu tak? dia akan jawab nak..huhu..tapi ikut mood dia je :)
seronok je tengok anak membesar kan..mommy2 yg baru ada anak satu macam aku ni opkoss excited bila anak buat sesuatu benda baru..right??hehe

k.bai
#nakkemasbarangesokkankeje!

jom open link http://on.fb.me/Ho2Ji1 ---> Galleri ---> search NURSUHADA AZIZ ---> vote!! tq :)) xoxo

No comments: