Friday, 22 November 2013

Mommycha 1st Giveaway


Selamat Petang!

Macam biasa lah..cuba nasib joint GA dari MOMMYCHA :)
mana lah tau kali ni ada onggg! Rezeki Ahmad Amar Mikail ke...hehe


mommy&baby moments.
Hello korang.
Mommycha dengan rasa sukacite nak buat 1st ever giveaway yang mudah.
Hadiah vavavava sangat amazingly SUPERB!


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)
 
 
ini gambar yang aku bagi :
bagi aku gambar ni ada maksud yang mendalam.
Pinjaman dari TUHAN. aku sayang kamu dunia akhirat
Moga kau jadi anak yang soleh dan sempurna di mata aku dan TUHAN.
In Shaa ALLAH.
 
 
 
wish me luck!muahaha :p