Wednesday, 19 February 2014

Aktiviti hujung minggu.

Assalammualaikum..

wiken lepas habiskan masa dekat rumah je dengan family dan kebetulan FIL pun datang Kajang..so happening sikit la wiken tu..adik beradik husband pun melepak kat rumah aku tu..hihi

wiken yang normal..xde ape yang pelik..aku macam biasa melayan kerenah mikail yangggg lasak,pandai,cerdik,bertuah dan lain2 lagi.hahaha T_____T

sekarang ni memang peringkat hyper active..bak kata orang baru nak up!! letihh oi..kejau sane sini..kalau aku boleh jadi The Flash memang bedesup desup aku lari..walaupun dalam rumah..macam2 nau ragam dia..ekau tau x yang omak ekau ni ponek???haha..sabo jela kannzz :p

tapi best layan budak tengah membesar ni..macam2 dia nak borak walaupun bahasa ntah pape..huhu

nahhh

korang layan gambo dia k ^^

No comments: