Wednesday, 19 March 2014

Cinch Shake Mix

 Assalammualaikum..

hah..mari rapat...lai lai..hehe
harini kite nak share pasal cinch Shake Mix dari Shaklee..ok ok kite tau..ramai yang dah kenal dengan shaklee ni..tapi kelebihan setiap produk tu opkos masih blur lagi kan...hehe..
mai sat baca info kat bawah ni..kot la ada yang berkenan..bole lah hangpa calling2 cek..hehe 
harga ISTIMEWA habaq ang!


{ Apa Itu Cinch Shake Mix ? }

Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.



Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.

Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
Soya bukan GMO




Pm/wasap Adda 0137818933

[PENGEDAR SAH SHAKLEE]
[MELAKA, KAJANG]
[JOM SIHAT DENGAN SHAKLEE]
[DIJAMIN HALAL]










No comments: