Tuesday, 29 April 2014

Morib dan Reunion GG

Selamat Petang

Trip ke Gold Coast Morib Sepang.
alhamdulillah semua berjalan lancar..Amar Mikail yang paling HAPPY!yeahh :p habiskan masa dengan suami,anak dan kawan kawan suatu perkara yang sangat BEST!

12 April 2014

- Check in ( just ambik kunci dekat Pae sebab kitorang beli tiket guna AGODA )
- Rest dalam bilik , posing2 ambik gambo, solat
- 5.30 turun pegi theme park.
- mandi manda sampai pukul 6 lebih tak silap aku la. kes lupa
- malam kitorang makan dekat bilik. memasing bawak bekal. so jimat hokey!HIHI
- lepas makan, kemas2 jap. lepas tu lepak bilik Pae, Aida, Dya kami yang pompuan je!
- The laki laki dok dalam bilik atau merayap. laki aku? opkos dah selamat tidur kat bilik. Amar tidur jugak tapi aku hangkut sekali masuk bilik bebudak GG.
- Sesi tukar2 hadiah dan game KASI DENDA BUDAK GG aku yang bagi nama
- Happy nak mammmm masa ni!aku suka tahap gelak sampai kluar usus.muahaha! i love u GG

13 April 2014

- bangun pagi. ikot hati nam sambung tidur dan abaikan breakfast! tapi pintu bilik kena gegau. korang hengat hostel ke?
- turun bawah pegi breakfast dengan napsu pelahap. aku lah tu kan -..-
- lepas makan, naik atas tukar baju sebab nak turun pegi theme park. kalau korang stay dekat situ. WAJIB dapat 2 hari main kat theme park. budak2 happy la.
- lepak dan berendam sampai pukul 12 lebih. Amar Mikail paling seronok. lain kali kite pegi lagi ye nakkk..omak bawak poie sini lagi yo..kekeke :p
- Pukul 1 lebih check out. lepas tu kitorang plan pegi KL sebab nak singgah jalan TAR. sepanjang perjalanan Amar tidur je. letih beno anak mama ni. hehe
- Lepas beli barang kitorang terus balik sebab letih sangat sangat! sekian.

 
macam retis ko nak oi!HAHA

10 years Friendship! Sayanggg semua :)

jalan jalan tepi pantai

Suka gambar ni! hahaha. sebab nampak macam husband penakot. dok belakang amar :p amar mikail penah turun gelongsor ni sendiri tau..tapi kat bawah aunty2 GG la jaga..husband tukang gelongsorkan dari atas. muka cuak je! tapi suka.




 k. bai
Adda Aziz

No comments: