Wednesday, 2 July 2014

NILE.COM.MY : SHOPPING ON9 DENGAN HARGA TERENDAH!

korang penah dengar pasal laman web shopping  ni?

www.nile.com.my

apa yang menariknya tentang nile.com.my ni, kita boleh shopping 
dengan harga yang rendah dan berpatutan!
orang yang macam aku ni memang suka benda murah
dah berbaloi ni..hihi

lagi2 nak dekat raya ni, kalau boleh nak la berjimat cermat jugak kan?
kalau korang nak cari handbag ala-ala korea..
dress jubah yang murah..blouse pun ada..semua cantik2!
eehhh..ehh kasut pun banyak pilihan uols!
yang pasti harga memang BERBALOI..
tak caya?

KLIK SINI 

hah kalau bab cari barang murah2 ni memang aku akan teringat pada 
seseorang..siapa??
opkos lah adik aku...........si gigi besi aka FATIN NABILA
" wahai adikku, bole le shopping online kat NILE.COM.MY ni.."
nak cari beg raya ke....
kasut raya ke.......
baju raya ke.........


RM 27.50


RM31.30


RM37.70


RM30.30


RM18.90


RM33.90


haaaa...murah kan?kebanyakkan barang yang dijual kurang dari RM50 tau..
banyak korang bole jimat dengan Nile.com.my nie...
tak rugi la...malah lebih untung dan menjimatkan..
selain tu bole jimat masa..tunggu abang posmen hantar dekat rumah je!
BOLE CAYA KE??
In shaa Allah, boleh..aku perati ramai dah blogger2 beli belah kat 
nile.com.my ni..Alhamdulillah ramai yang puas hati..hihi

HAPPY SHOPPING KORANG!



adda aziz,
jadi promoter di pagi hari

7 comments:

Mama Safiy Arfan said...

sy bru join GA raya dorg hehe

nursuhada aziz said...

hehehe..baru lepas baca blog awak..mcm menarik jugak GA tu..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ha'ah la Adda.... murah2nya.
Thanks for sharing.

nursuhada aziz said...

miss mirror : murah kan??terjebak jugak ni..tapi tahan napsu..bagi baby kluar dulu..heee

CT Humairah said...

aaa ah laa murah. thank you nanti boleh jenguk.
btw CT singgah sini follow sini jugak.
jemput jenguk blog CT yang tak seberapa :

www.sitiyangmenaip.blogspot.com

nursuhada aziz said...

TQ..adda follow awak jugak :)

Si Gigi Besi said...

amboii , blog baru ~
ko tempah kat spe ???