Friday, 26 February 2016

Bento Lagi



percubaan lagi dalam membuat BENTO! HAHA ^^,
Alahai aku ni bukan lah kreatip beno
buat pun bilaaaaa rajin..hewhewhew


okay la hekk dari tak ada
yang penting anak - anak suka, mama pun happy

actually aku cuba buat sesuatu untuk anak2
aku nak tarik anak2 aku untuk makin minat untuk makan..
macam aku cakap sebelum ni, amar mikail berat dia kat
line kuning..aku usaha untuk amar mikail..hihi



Bento Nasi goreng + telur dadar = bear somel *.<
                     

meow untuk amar mikail ^.<

sukeee abang! hihi

2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Menarik ni utk santapan kanak2.
Tapi anak2 saya dah besar la pulak..

nursuhada aziz said...

buat untuk diri sendiri pun boleh kalau minat..hehe