Friday, 5 February 2016

header blog.


selamat malam gaiss!

saja nak cerita pasal header blog neh..bukan apa,
sebenarnya aku ni rasa macam kuno sangat aku ni dalam dunia blog! HAHA.
lama sangat menyepi.........................................................
lately neh aku rajin blogwalking,
aku perati ramai lah blogger yang power neh diorang punya header..perghh lawa2 kottt!
ada yang aku baca diorang tempah, ada yang lagi power buat sendirikk hokeyy.................................................................
kalau bagi kat aku, mampu edit header blog tahap2 cikai je babe!
kalau orang nak suruh aku buat, aku tolongg buat je..tak payah bayo2..sebab rasa mcm tak layak je terima bayaran! ahaks..buat malu je -.-"


tu je la alkisahnye....
bagi aku header blog ni main peranan jugak utk si pemilik blog..betul tak? (ade orang jawab ke...kekeke)

okayy bai.

No comments: