Friday, 5 February 2016

REVIEW IG : BY.JAJAKALAM, INSTANT DUA MUKA OHSEM!




rasa nak review tudung #instantduamuka by Jaja Kalam 
tudung ni aku dapat sebagai pemenang contest kak jaja kat FB #alhamdulillahrezeki


by.jajakalam ni ig seller yang menjual instant duamuka
 yang trendy dan paling penting, cover aurah :)
by.jajakalam baru je lancarkan printed design #instantduamuka ni..banyak pilihan lain lagi..
aku memang sarankan korang yang jenis nak cepat tu kan, pegi la follow & beli...sekali beli mesti korang akan beli lagi berkali kaliiii...........sebab kualiti kain dia memang best,lembut, tak perlu gosok berkali kali (tak mudah renyuk), nampak macam kain jenis licin tapi TIDAK LICIN yee..memang mudah! lagi2 untuk korang yang nak cepat siap lepas solat, nak maintain cun kalau hangout dengan anak2..memang mudah! kain pun tak jarang, tak panas,,semua cukup..sebabnya #duamukaby.jajakalam ni memang inspirasi kak jaja ni sendiri..apa yang dia rasa selesa dan customer pun suka. respect! 


harga untuk printed ni RM39.00 sahaja! 4 HELAI RM100 (plain)..murah kan?
haishhh aku ni tunggu masa je nak grab banyak2!




oleh labuhkan lagi ikut kesesuaian

sisi tepi

acah2 gembira beno!
kbai.

No comments: