Friday, 8 April 2016

nutella personal label?

hi gais, korang dah tido ke?
aku opkos lah belum tido kan...hihi
aii baru habis layan DESCENEDENT OF SUN uols!
haa..online dah episode 13..hehehe
okay out of topic pulakk..
eehh ehhh korang suka makan NUTELLA?
mesti arr suke kan..coklat pulak tuh!
sekarang neh depa tengah promo print out label nama bubuh dekat 
botol nutella korang! best kan?
ye arrr kira nutella tuh jadi limited edition la..coz ada nama korang!HAHA
serius aku dah buat wehh..cuma kena beli nutella then tampal sendiri..
make sure habiskan dulu..basuh bersih then tampal..botol boleh simpan buat koleksi
sendiri...yeeeahhhh! (lompat bintang)


meh aku ajar korang macam mana nak buat label sendiri 
1. log in FB korang, then pegi ke page FB NUTELLA (klik sini pun boleh)


2. kalau nak direct korang klik sini teros NUTELLA 
korang akan jumpa ni
isi nama korang kat box tu!

3. after bubuh nama korang, klik CREAT LABEL
dan akan keluar macam ni

contoh kalau pakai nama aiii :P
4.  korang isi email korang kat ruangan email tu then SUBMIT!

5. nanti korang akan dapat email, then follow link dalam email tu..
akan keluar macam ni lepas klik link yang dia bagi

taraaaa...siap dah!

6. DONE! korang boleh print out berapa banyak yang korang nak! hehe




psssttttt : esok boleh lah cari nutella!HAHA

k bai

2 comments:

mizzura said...

ooo..kena print n tampal sendiri ye..ada terbaca pasal custome name ni..ingt nnt die printkan kat botol..tak gitu eh?

Adda Aziz said...

rasanya tak sis..kena print out sendiri..hihi..