Tuesday, 3 May 2016

D.I.Y : instax camera cover


bila terlebih rajin gini lah. HAHA
sejak ada mesin jahit ni mula la semangat D.I.Y mencanak2 naik.hehe

bila rasa lapang je lepas masak dan kemas rumah, otak mula ligat fikir nak buat kerja apa.
tengok dalam bilik ada belen2 kain felt ( dulu jual felt doodle), pandan pula instax camera aku yang berhabuk tu, terus dapat idea buat cover instax. hihi

aku buat pun main hentam je, korang toksah nak cakap cantik ke, power ke..ape2 lah. kutuk pun jangan! haiiippp. lulz :P


ngam2 soiiiii.......

comel tak?????haha

port dalam bilik yang paling aku suka! camera hello kitty tu tak ada cover lagi erkkk?hmmm
okay nanti kalau ada lagi projek D.I.Y aku share..hihi

No comments: