Tuesday, 4 March 2014

Air tak ada...


Alahai kemain susah bila satu opis xde air ni..
aku sampai opis tengok officemate bawak botol ke hulu ke hilir..
macam pelik..tapi aku tanya jugak..

A : kak..asal bawak botol?cari air ke? (soalan orang malaysia.huahua ;p)
B : yela da...opis kita xde air tuh...ni nak cari buat spare kalau urgent...
A: la yeke kak...hadoii xdapat half day ke?hehe (padahal baru sampai)
B: xde maknanya!

apa lagi laju laju pegi cafe...sebab lapau sesangat..tapaw nasi goreng dengan horlicks Ais...mabeles!
masa tengah tapau dengar la tukang masak membebel...
"akak masak ape yang cukup jela eh...kalau tak korang makan la polistrin sorang sikit -..-  "

haiyooo..senak perot dengo yukang masak bebel macam gitu..

"hakak ingat saya ni kategori alien ke hapeee...sabau jela..huh" cakap dalam hati

memang menyusahkan okay bila tak ada air..ni baru sehari..macam mana la diorng yang dah berminggu minggu tak ada air tu..kesian kottt..kalau yang anak ramai berduyun2 tu lagi kesian..apetah lagi yang duduk flat tak ada lif..sedihnya..nak kena hangkut air naik atas..blom lagi kenangkan yang mengandung kena angkat air..hurmm..tapi apa nak buat...

Alhamdulillah 2 hari ni hujan jugak..pagi tadi aku tersedar pukul 4.30 pagi..hujan mencurah2..sejukk kemain..terus matikan aircond...gigil! Amar je yang cool..hihi

bye.

No comments: