Thursday, 19 June 2014

Mother Baby Kids Expo di PWTC

Assalammualaikum,
selamat petang korang!

ni aku nak share dengan korang yang mulai ESOK (20 - 22 JUN 2014)
akan ada EXPO dekat PWTC.

TAPI kannn... kenapa la diorang yang arrange EXPO ni suke beno 
buat time BELUM GAJI..haishh geram betol..
yang jenis memang gaji besau, atau laki duit bekepok2 tu bole la layan..
macam iols ni mana la nak cekau kannnn.. sedih!
boleh tengok jela..hati menanah je..
kalau expo ni lepas gaji bole la jugak hakakkk tambah2 sikit 
baju dan barang keperluan adik baby..sroottt srooott..sedih hokeyy!

apa2 pun pada yang dah plan nak pegi shopping esok masa lunch..
HAPPY SHOPPING UOLS!

bengang oiii..dah la PWTC ni sekangkang kera je dari opis hakak!!!!!
BENCI


mother baby kids expo-pwtc-1




20-22 June 2014

Mother, Baby & Kids Expo 2014 @ PWTC

Visit the region’s branded & widest selection of
Mother, Baby & Kids Expo 2014
BIGGEST Baby Fair ever!
Massive varieties of 500 brands + up to 70% amazing deals
100+ exhibitors and non-stop stage activities
Over 20,000 products
FREE ADMISSION
Products Offered
Strollers
Cots
Prams
Diapers
Milk Powders
Baby Gadgets
Reshaping
Kids Education
Toys
and many more
Location
Putra World Trade Centre, KL
Time
11.00am to 9.00pm



adda aziz,
meratap di balik tingkap..hukhuk

2 comments:

uyah nazura said...

Sabau dak adda...ade hikmah tu buat sblm gaji...kalo dah gaji takot soping tak hengat donia...kekekeke :p

nursuhada aziz said...

Memang nak kena shopping tak igt dunia kak..huhu..apepun xdo ni..sedihh..huhu