Thursday, 14 August 2014

Misi 45kg!

Agak2 berjaya tak aku nak jejak 45kg????
Hurmmm..usaha tangga kejayaan ye dakk???hihi

Buat masa ni berat aku dah 52kg..dari 60kg (last timbang sebelum bersalin)
So okay la kannn?
Harap makin menurun lah dengan bantuan breastfeeding!!ariq mohon minum susu dengan jayanye hokeyy!lalalalala ♥♥

Lately ni aku memang suka nau stalker instagram cik epal, blogger yang pamesss tuh!!..serious aku tabik dengan kau dikkk non!!semangat nak kurus memang jadi kenyataan..kemain kurus lagi..jeles hakakkk!
Apa2 pun bole jadi inspirasi untuk hakakkk ♡♡

Moga iols berjaya la yerkkk!
Kalau korang ade tips untuk kurus boleh le share :)
Sharing is caring ^^,


Kak dah,
Slim macam model xs
Gemok macam model xL

2 comments:

Mila Hilas said...

hehe.semoga bjaya ye :-)

nursuhada aziz said...

Hehehehe..tq mila hilas :)