Sunday, 20 March 2016

Steamboat & grill

Hello gais ♥


malam ni aku nak share kat engkorang port makan yang best!
Lagi lagi engkorang Yang minat makan STEAMBOAT & GRILL ..hehe

Kedai ni penah viral rasanya sebelum ni kat FB..kalau tak ada sorry ehh..aku rasa je..macam penah perasan..lulzz ::>_<::

NAMA KEDAI : D'PONDOK
LOKASI : KANDANG, MELAKA
KONSEP MAKANAN : STEAMBOAT & GRILL
HARGA : RM25/SEORANG (DEWASA)
TEMPOH MAKAN : 2 JAM
KEUNIKAN : GRILL MENGGUNAKAN DAPUR ARANG,BUKAN DAPUR GAS TAU!

Until lokasi kedai tu kan...engkorang nak senang lalu lebuhraya AMJ.. kedai ni tepi jalan je pun..rasa macam senang nak carikk..

Stakat ni aku bagi ★★★★☆ untuk kedai ni..sos okayyy..kuah sup tomyam pun okay cuma tekak aku cakap kurang masam..masam sikit lagi memamg umphhh! Hehe

marinate daging/ayam/sotong pun okay..terasa rempah dia..blackpaper paling aku suka! Nak lagi best yang korang dah grill tu cicah sos yang ada then balut dengan salad! Ohsem wehh ﹋o﹋

Aku rasa boleh repeat kott..ni pun sebab adik atin belanja! Maybe kesedapan dia lagi trase..LOL! (∩_∩)

pssstttt : kalau ada nak tanya apa2 boleh comment okay! Lebiu hehe

No comments: