Tuesday, 19 July 2016

HAPPY BIRTHDAY SEKETUL ARIQYUSUFF!

biamillah
assalammualaikum

HAPPY BIRTHDAY #ARIQYUSUFF YANG KE -2 TAHUN

alhamdulillah, anak mama membesar dengan baik. mama sayang sangat dengan adik tau.
walaupun adik nakal sikit dari abang amar, tak apa..mama boleh handle >.< (erk)

kalau antie2 nak tau, ariq yusuff ni memang extra berani sikit dari abang dia. kalau korang tengok aku update ig pasal ariq and caption yang itu ini. memang caption tu benar sebenar2nya. tulus ikhlas dari mama dia. ha ha ha

dia memang dua kali ganda perangai. aku kadang jadi sakit kepala layankan ragam dia. tapiiiii..teramat la manja! dah 2 tahun pun tak boleh berenggang. ada masa dia ni follow aku sampai dalam toilet hokeyyy! ala mama/emak/ibu yang BF anak biasa alami anak manja macam neh!! stress jugak kekadang..

apa-apa pun mama doakan ariq jadi anak yang baik dan hormat orang tua :)


harini cukup dua tahun, harini jugak adik kena enjet! sebelum kena enjet mood happy..lepas enjet, terus moody. nyanyi lagu birthday pun tak boleh. ariq ohh ariq, macam-macam tauuu..


throwback sikit gambar lepas bersalin ariq yusuff. hehe.. masa ni nama pun tak fikir lagi..gambar ni masa baru dapat wad..

gambar ni fresh from LB..baba balik ambil barang, mama selfie sendiri..hahaha..gagah kan? bedung pun LB punya lagi..ramai cakap muka macam tak letih pun bersalin..iye ke? hehe

abam amar mikail dengan adik ariq yusuff..buah hati mama baba..lebiuuuu :)

sejenis perangai! nampak tak....fuang (nenek sebelah baba ariq) cakap perangai ariq yusuff sama macam baba...huhu

tengahari tadi..celebrate sikit2 je..hehe..mama tak kerja, kalau kerja boleh buat besar-besaran..hihi




okayy cukup entry untuk birthday ariq yusuff..nanti up lagi..
xoxo
adda aziz





No comments: